Terminator Salvation

Ikväll vart det Terminator Salvation vilket var en riktigt bra action rulle. Riktigt bra skådespeleri från de mesta parterna av filmen. Det enda negativa med denna film är den är ganska svår att förstå sig på då man inte sett de andra Terminator filmerna så om ni skulle bestämma er för att se denna borde ni ladda upp med ett Terminator Maraton innan.

Den utspelar sig 2018 då maskinerna har utvecklas så pass att de fått eget liv. Maskinerna börjar förstöra jorden "bit by bit" och en motståndsrörelse skapas vilken maskinerna försöker ta död på innan den förstör maskinernas uppbyggnad och försök att ta över jorden.

En scen i filmen ska ha en oscar för bästa specialefekter, jag kommer inte avslöja vilken del av filmen det är utan det får ni se efter själva, jag vill inte förstöra det roliga.

Jag kan föreslå denna filmen om ni är ute efter en bra actionfilm men för bästa filmupplevelse borde ni se de föregående filmerna först.




Namn
: Terminator Salvation
Genre: Action/Adventure/Sci-fi
Plot: After Skynet has destroyed much of humanity in a nuclear holocaust, a group of survivors led by John Connor struggles to keep the machines from finishing the job

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0